STIF Håndball elitsatsning - Seniorlag

Sandefjord Håndball (SH) er samarbeidsklubb på herresiden mellom klubbene STIF, Sandar IL og HG Gogstad siden starten i 2011. Fra sesongen 2017/2018 har også Tjølling IF kommet med. 

STIF Håndball har også gått inn i et samarbeid med SH omkring jenter 18 og dame håndball. Vi ønsker at gi jentene i Sandefjord samme muligheter som guttene har i dag, dette vil de gjøre sammen med de partner klubber de har i dag på guttesiden. Alle klubber i byen er dog invitert med og hvis de vil er de meget velkommen. I første omgang er det HG Gokstad, Sandar og STIF der er gått inn som partner.

Samarbeidet betyder at vi fra neste sesong flytter jenter18 og damehåndball inn i SH regi. I dag har vi et samarbeide med HG Gokstad, hvilket er bra, men vi ønsker at gi jentene et enda bedre tilbud og tror at vi kan gjøre det i SH regi. 

logo-topp%20SH.gif
   
På damesiden har vi samarbeid med HG Gokstad som kommer til å utvikles videre i framtiden. Samarbeidsklubbene stiller damelag i 3. og 5. divisjon, samt J18 i Lerøy-kvalifiseringen og i regional serie. Med forsterkede trenerkrefter og hardtsatsende jenter vil vi få et  damelag opp i 1. divisjon, eller aller helst i Eliteserien. HG_Gokstad660px_1.png

Dame- og herrelagenes kommende kamper: