REGISTRERING I STIF

Helt ny?

Se innloggingsmeny øverst til venstre ( 3 streker - III ) Klikk på strekene for å få frem menyen. Benytter du mobil, så klikk på     ikonet øverst til venstre. Alternativt kan du logge inn her: https://www.stif.no/login

Klikk på "Bli medlem" og følg instruksjonene derfra. Etter registrering, velges idrett og gruppe/lag. Gå videre til betaling. All betaling av klubbkontingent og trenignsavgift gjøres med kort.

Logg inn dersom medlem fra tidligere:

1. Se innloggingsmeny øverst til venstre ( 3 streker - III ) Klikk på strekene for å få frem menyen. Benytter du mobil, så klikk på     ikonet øverst til venstre. Alternativt kan du logge inn her: https://www.stif.no/login2. Skriv inn brukernavn/passord og klikk på Logg inn.3. Klikk på gå til betaling i vinduet som kommer opp om at medlemskontingenten ikke er betalt.4. Klikk betal.5. Velg Visa/Mastercard og registrer kortinfo.6. Fullfør betalingen og medlemskontingenten er nå registrert betalt.Klikk på Glemt brukernavn/passord dersom du har glemt dette.Innmelding via mobiltelefon: Klikk på ikonet øverst til venstre, og du kommer til innlogg derfra.NB! Det er litt mer oversiktlig å benytte pc/nettbrett enn telefon.

Husk at det er obligatorisk med et medlemskap i STIF for å kunne delta på treninger med ett eller flere av STIF's lag/grupper/team. Det er utøveren som skal trene med STIF som må være medlem. Man er selvsagt velkommen til å være medlem også om man ikke er aktiv. Da betales bare medlemskontingent en gang pr. år. Kontingenten er Kr. 350,-pr. år for medlemmer over 9 år, og Kr. 100,- pr. år for de under 9 år. 

Det betales ellers i tillegg en halvårig treningsavgift for hvert enkelt lag/gruppe/team som man ønsker å trene med. 

Spørsmål? Ta kontakt med daglig leder 944 86087 eller dagligleder@stif.no for bistand. Kontortid 0800-1600 mandag-fredag.

Hvordan bli medlem?

Øverst til venstre på siden vår ser du tre liggende, hvite striper. Klikk på disse. Da velger man det nederste alternativet("bli medlem"), og følger informasjonen her.

Betaling gjøres i to vendinger ved første gangs innmelding: Kontingent betales først (gjelder for året den betales i). Deretter velges idrett og gruppe/lag. Betaling foregår med enten Visakort eller Mastercard.

Hjelpvideo for innmelding: https://screencast-o-matic.com/watch/cbQU6ZIwNg

NB! TURNGRUPPEN HAR ET LITT ANNET SYSTEM. Følg instruksjonen her:

https://www.stif.no/Turn/Horizontal-menu/Pamelding-partier.html

 

Spørsmål? Ta kontakt med post.handball@stif.no