Meny

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

12.05.2021
TINEstafetten Sandefjord

09:30 - 13:00

Storstadion

21.06.2021
STIFs Sommerfriidrettsskole

09:00 - 15:00

Storstadion

Oppstart trening STIF friidrett

ENDELIG - vi starter opp trening i STIF friidrett mandag 11. mai kl 17,30-19 på Storstadion for 11 år og eldre.
Maks 20 utøvere pr gruppe og 1 meter avstand. Ellers vanlig smittevernsregler (se under).

Håper å se deg. Velkommen!

2020-05-10
jenssena

Organisert trening kan kun gjennomføres i grupper på maksimalt 20 personer. Minimumsavstand er en meter. Trener inngår i dette antallet. Det kan imidlertid være flere grupper på et anlegg så lenge avstandsbestemmelsene overholdes. NFIF anbefaler at man holder en så stor avstand som mulig mellom gruppene, og minimum 10 meter. En hver beslutning av strengere art, tatt av anleggseier eller sentrale/lokale helsemyndigheter, overprøver retningslinjer gitt fra NIF/NFIF. 

- Smittevernreglene skal overholdes; både nasjonale og lokale regler. Det vil i hovedsak si ingen nærkontakt, og en minimumsavstand på en meter mellom personer, men gjerne mer.

- Ved desinfisering av utstyr skal det enten brukes sprit eller en klorin-blanding med blandingsforhold en del klorin og ti deler vann. Vask av idrettstøy etter aktivitet bør skje på minst 60 grader.

- En trener bør ikke rullere mellom grupper, men holde seg til en gruppe.

- Ved aktiviteter for barn og unge, skal det være en voksenperson til stede som kan sørge for at aktiviteten utøves i samsvar med anbefalinger fra offentlige helsemyndigheter.

- Det skal ikke benyttes offentlig transport til trening.

- Ingen bruk av garderober eller dusjanlegg tillates.

- Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal ikke delta i noen form for aktivitet.

- Det skal være gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, for eksempel god tilgang på desinfiseringsmidler med sprit og rutiner for grundig vask av hender, klær og idrettsutstyr før og etter aktiviteten.

- Ved eventuell bruk av alle typer utstyr er den generelle regelen at utstyret kun kan berøres av en person.

Dette betyr blant annet spesifikt at:

- Trening med kastredskaper bør gjennomføres med eget utstyr. Kun den som bruker et kastredskap kan hente dette ute i kastfeltet. Alt utstyr skal desinfiseres før og etter bruk. Ved bruk av klubbens utstyr skal dette desinfiseres før og etter bruk og kun brukes av en utøver på en treningsøkt.

- Hvis det brukes startblokker må disse desinfiseres før og etter bruk. En startblokk kan kun brukes av en utøver på samme økt.

- Hekker kan benyttes hvis de kun flyttes/justeres av en og samme person som bruker engangshansker. Hvis noen har egne hekker/plasthekker kan dette benyttes, men da kun av den som har de med – med samme regler for bruk som for kastredskap.

- Angående bruk av lengdegrop så svarer Helsedirektoratet at det ikke er knyttet smitterisiko ved bruk av dette.

- For stav og høyde må utøvere disponere egen presenning som dekker hele matten. Kun en utøver kan hoppe på en presenning. Denne må desinfiseres før og etter bruk.